Noppennieuws 4-2017

VRIJDAG 28 JULI IN DE WINKEL

NOPPENNIEUWS 4 – 2017

Op vrijdag 28 juli ligt Noppennieuws 4 in de winkel en in de brievenbus van de abonnee’s. In Noppennieuws 4 testen we onder meer de compleet nieuwe Yamaha YZ450F, de nieuwe 2018 Beta enduromotoren en de Husqvarna TE250i en TE300i endurotweetakten met injectie.

Daarnaast volgen we de noppensport op de voet, met mooie verslagen van de laatste MXGP’s en MX2 GP’s, waarbij Jeffrey Herlings de weg naar het podium weer heeft gevonden. Ook zien we dat de titelstrijd in het WK zijspancross zich toespitst op één Frans team en twee Nederlandse teams, waarbij die laatsten (Bax en Willemsen) onlangs de behaalde WK-punten van de Franse GP echter kwijtraakten omdat ze geen reglementaire benzine in hun dikke Zabel-tweetakt gebruikten!

Ook waren we bij de laatste Dutch Masters of Motocross op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde, en makten we verslagen van het EK en WK enduro, de WMX, EK moptocross en het ONK trial. Bij de Erzberg Rodeo zagen we de Spanjaard Gomez verrassend winnen.

In Lochem bezochten we het EK classic cross en zagen we veel ‘crosse knarren’ rondrijden. Ook bezochten we in Eenrum een grasbaanwedstrijd, met speciale aandacht voor de shorttrack-klasse op hun omgebouwde crossmotoren. We wijden ook een mooi artikel aan een avontuurlijke motortrip in Senegal en Gambia (Dakar 2 Dakar) en gingen bij de supermoto eens op bezoek bij alle dames in de nieuwe damescup. In Mannen van Staal ditmaal ook aandacht voor de baansport met Henk Steman.

Noppennieuws 4 ligt vanaf 28 juli in de winkel en kost €4,99. Voor 25 euro heb je al een jaarabonnement en krijg je het blad zes keer per jaar thuis in de brievenbus. Kijk daarvoor op www.noppennieuws.nl.

 

INHOUD NOPPENNIEUWS 4-2017

Spetters: Nieuws over motoren, producten, kleding en evenementen

Wedstrijdkalenders

Crossip:  Kort nieuws uit de motocross, trial, enduro en supermoto

Test Yamaha YZ450F 2018

Verslag MXGP

Verslag MX2 GP

Husqvarna 701 Offroad Experience

Test Beta enduro 2018

Erzberg Rodeo 2017

MX Airtime Beckum

Classic motocross Lochem

Interview Louis Vosters Wilvo-Yamaha

WMX

WK enduro

Column en prijsvraag

Techniek: injectie-aanpassing

Dutch Masters of Motocross

GP zijspancross

Dakar 2 Dakar avontuur

EK enduro

ONK supermoto

Shorttrack baansport

EK motocross

Supermoto damescup

Fabrieksbezoek ProX

Test Husqvarna enduro 2018

ONK trial

Endurocross Deurne (B)

Classic Husqvarna CR430

IMBA

Mannen van staal: Henk Steman

Column Lars van Berkel