Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Van de polé position in Assen naar de Speedway Pairs in Veenoord. Op zaterdag 25 juni eerst de MOTO-GP kwalificatie in Assen kijken en ’s avonds in Veenoord de speedway pairs aanschouwen. Dat is dit jaar mogelijk voor de motorsportliefhebber.

 

In het kader van het 50 jarig jubileum wat dit jaar gevierd wordt heeft de Staphorster motorclub AMBC flink uitgepakt. Het hele jaar door staan er diverse mooie evementen gepland in bijna elke tak van motorsport. Van wegracen tot grasbaanracen en van off roadrijden tot crossen. Het motto dit jaar is ‘voor elk wat wils’!.

Er zit een grote kans in dat Jeffrey Herlings en Evgeny Bobryshev de Dutch Masters titels al op zondag 3 juli in de wacht gaan slepen in de voorlaatste wedstrijd van het kampioenschap in Emmercompascuum. Beide rijders hebben een voorsprong van 52 punten op de tweede man en wanneer ze minimaal vijftig punten overhouden, zullen ze in Emmercompascuum al als kampioenen worden gekroond.

Op vrijdag 29 juli, zaterdag 30 juli en zondag 31 juli 2016 wordt er voor de 3e keer het Achterhoeks Crossspektakel in Silvolde georganiseerd. Een weekend waar de Motocross centraal staat. Daarnaast is het ons doel om de jeugd te stimuleren te gaan crossen.

Aan de vooravond van het enduroseizoen, op zaterdag 24 september, organiseert de VAMAC Varsseveld op en rond het motorcross-circuit “De Vennebulten” weer een cross-country-wedstrijd. ’s Morgens voor solo’s en ’s middags voor teams.

Beveiliging van uw kostbare spullen is vaak geen eenvoudige zaak. De producten van Lockalarm helpen u hierbij, doordat uw bezit niet alleen beschermd wordt door een degelijk slot, maar ook door een oorverdovende sirene.

Op  28 mei 2016 organiseert KIDSANDSIDECARS  een trainingsdag ,voor de jeugd(tm ong. 18 jaar). En op deze dag zijn  er een aantal toppers/ kampioenen  van de zijspanklasse aanwezig in Stevenbeek om de kids de kneepjes van het vak bij te leren.

Emmer-Compascuum Crosscircuit De Pottendijk wordt een kraamkamer voor nieuwe motorcrossvedetten à la Jeffrey Herlings, die uniek is voor Europa.

MD-Enduro Adventures organiseert Enduro/Off Road tours in Spanje (Catalunya), meerdaagse trips en clinics. Alles vanuit onze thuisbasis in Lloret de Mar. Voor meer informatie over de lokatie kunt u bellen met Marcel Davids op: 06 51299364 of bezoek onze website: www.md-enduro.nl.

Wordt Nancy van de Ven dit jaar al wereldkampioene bij het motorcross? Na drie van de zeven wedstrijden staat de 18-jarige Vlissingse op de tweede plaats in het algemeen klassement. Zelf durft ze het nu uit te spreken: ''Ik ga vol voor de wereldtitel. Met nog vier wedstrijden te gaan ligt alles nog open.''

Pagina 1 van 21