woensdag, 6 januari 2016 by

Reünie in het noorden

Foto:www.kdj-fotografie.nl    

Het is bijna drie jaar geleden beste motorsportvrienden dat we een reünie hadden in Zuidbroek. Die was op zich goed geslaagd en nu ben ik al een paar keer gevraagd doen we dat nog eens ??.

Ik denk persoonlijk dat we het best kunnen doen om de drie jaar, want onze groep word ook niet jonger en we zijn er nu nog, dus daar gaat ie dan.
 
We gaan dan voor een bijeenkomst gelijk 2013, maar dan wel op een wat eenvoudiger wijze in de zin van vrijheid, blijheid. We hebben als locatie voor ogen Café Restaurant De Hoge Dennen, van Ellen ter Laan en voormalig crosser Gert Seubers. Een gezellig restaurant met een sfeervolle zaal gevestigd in het midden van Drenthe in Witteveen.

We hebben als datum geprikt zaterdag de 6e februari. Weliswaar kort dag, maar aan de andere kant een goede datum omdat er dan toch weinig motoractiviteit is in het noorden.
 
Wat betreft deze bijeenkomst denken we om 19.30 uur aan te vangen met de inloop. Om acht uur wordt u dan welkom geheten door ons. Het geheel kan gaan duren tot in de korte uurtjes.

Café Restaurant de Hoge Dennen kent een heel ongedwongen en ze werken die avond met munten en kunnen zorgen voor bittergarnituur maar zullen uiteraard ook een pan met hun overheerlijk gehaktballen opzetten en indien gewenst nog wat andere versnaperingen.

De toegang tot deze reünie staat open voor ieder die denkt er wat te zoeken te hebben en we heffen geen entreekosten.

We zien de avond in grote lijnen zo:
20.00 uur opening en informatie
Gedurende de avond indien nodig een of ander voor de microfoon (al naar gelang het gaat)
Film via een groot scherm, van crosswedstrijden uit de jaren 70/80.
Niet te veel muziek, want het is een praatavond (ja toch?)
Verder gewoon maar zien hoe het verloopt.
 
Bij het Restaurant kunnen campers achter of naast op de parkeerplaats staan. Als ze stroom willen vraagt men een kleine bijdrage. Verder is het hotel Het Witteveen hier op ongeveer 1,4 km vandaan.

Ik hoor graag of je meedoet en daag en nodig je uit om het aan een ieder die het aangaat mee te delen.

Hoewel we al heel wat reacties hebben, verzoeken we u om u via deze mail even definitief aan te melden. Zo weten we hoeveel en wie er komen. Geef ook even op met hoeveel je komt

www.honest.nl houdt weer een bijeenkomst waar je geweest moet zijn !!!

Aanmelden onder info@honest.nl
 
Mag ik snel van je vernemen of je in bent???
 
Groeten van Herman E Hoff.

People say, i am the one but best MX speaker