woensdag, 6 april 2016 by

Off-road/Enduro trainingsdagen in 2016 van Marco Elting

Ieder jaar nog beter rijden & nog meer controle over de motor!. Daar staan de nieuwe Off-road/Enduro trainingsdagen in 2016 van Marco Elting voor, nu met een nog beter lesprogramma + Video-Analyses!! Tevens maken we in Veldhoven nu gebruik van het speciale 4x4 bos  en kun je zelfs voor deze dag een motor huren, voor heel aantrekkelijke tarieven!!

Zoals gebruikelijk bestaan de trainingen uit een mix van o.a. rij techniek, houding op de motor en obstakels-bedwingen(o.a. Enduro parcours/extreme), en helpen de trainers iedereen op zijn of haar eigen niveau met tips en tricks op de verschillende locaties op en rond het circuit om echt beter te worden!.

Daar bovenop werken we dit jaar – een primeur – met Video opnames van de oefeningen en analyses in de pauzes! Door de beelden te bekijken word je nog beter bewust van houding en inzet, waardoor de oefeningen veel meer impact hebben, en je er veel meer van leert!

Ook dit jaar vinden de trainingen plaats op een afgesloten terrein en zijn crossers die graag een keer het Off-road/Enduro gevoel willen ervaren ook van harte welkom, net als jeugd rijders!
De trainingsdata voor dit jaar zijn:
 
18 maart 2016  - Emmen - M.S.V. Motodrome
20 mei 2016 - Veldhoven - MAC Veldhoven "De Landsard"
15 juli 2016 - Lelystad - MC Flevoland
23 september 2016 - Emmen - M.S.V. Motodrome

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel Marco Elting(KNMV Off-road/enduro Trainer) voor meer informatie via mailto: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ]  Tel: 06 - 15 86 27 10.

Dit is een persbericht. De redactie is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op onze site wilt lezen/. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.