donderdag, 21 april 2016 by

Supermoto voor dames

Er komt een competitie in de tak Supermoto voor dames. Per wedstrijd zijn er voor de dames bekers te verdienen, maar over de twee wedstrijden zal er ook een totaalstand komen waarbij er voor de kampioene naast een mooie beker ook een mooie extra prijs te verdienen valt.

Als extra stimulans voor de dames is er besloten dat alle dames die deelnemen aan beide wedstrijden 50 euro korting krijgen op hun inschrijfgeld van de tweede wedstrijd in Valkenswaard.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de kampioenschaps-sponsor Valimax Finance B.V., waarvoor wij zeer dankbaar zijn.

Voor alle duidelijkheid, de wedstrijden zullen samen worden gereden met de KNMV Cup klasse en het KNMV Supermoto reglement is dan ook van toepassing op deze wedstrijden. Daarnaast is het voor dit kampioenschap wel mogelijk om punten te krijgen ook als je meedoet met een daglicentie.

Marcel van Linde heeft er ook dit jaar weer heel veel energie en tijd ingestoken en samen met de feedback die we van de diverse dames gekregen is het weer gelukt. De Supermoto Commissie hoopt daarom heel veel dames te mogen begroeten op de startgrid in Zelhem en Valkenswaard.

Dit is een persbericht. De redactie is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op onze site wilt lezen/. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.