dinsdag, 10 mei 2016 by

Antonio Cairoli is terug!

Na de podiumplaats gescoord in Kegums, kwam zoals verwacht, de overwinning snel en bij de volgende GP in het Duitse Teutschenthal afgelopen zondag knalde meervoudig wereldkampioen Antonio Cairoli eindelijk weer naar een dagzege, won beide rondes van de MXGP en scoorde zodoende zijn 75e GP wedstrijd in zijn briljante carrière.

Het is voor de tengere Cairoli een belangrijk resultaat dat het vertrouwen en het moreel van het hele team een positieve impuls voor de rest van het seizoen kan geven. Nog belangrijker is de vaststelling dat Tony Cairoli terug is bij de top van het wereldkampioenschap in de MXGP.

Na Teutschenthal is Cairoli momenteel derde in het algemeen klassement (met 263 punten) achter de feitelijke leider Tim Gajser (299 punten) en Romain Febvre, die de tweede plaats in handen heeft, (met 291 punten). De stand in de WK in deze categorie is nog wijd open en men heeft nog een lange weg te gaan. " Nu is het tijd om te dromen en te durven. V

oor Tony Cairoli die zijn hele carrière al uitkomt met Sidi MX Boots is alles nog mogelijk. Ook bij Airoh kijkt men verlangend uit naar de volgende GP. Beide merken worden in Duitsland en Nederland vertegenwoordigd door de Firma Jopa Racing Products, zodat men ook daar tevreden zal zijn met de resultaten tot zo ver.

Goed nieuws voor Sidi komt ook uit de MX2-series. De Zwitser Jeremy Seewer (Suzuki) blijft constante resultaten produceren, met een vierde en een tweede plaats in beide heats, daarmee belande hij als derde op het podium in Teutschenthal.

In de stand voor het WK in de MX2 is hij nog steeds tweede in de wereldranglijst, achter de formidabele Jeffrey Herlings. Seewer kende overigens een geweldige race in de 2e heat met Herlings, die er pas in de voorlaatste ronde in slaagde om hem te passeren.

In het veld van de crossende dames heeft 2016 nog geen geweldig resultaten gebracht voor de regende wereldkampioene Kiara Fontanesi de wordt geplaagd door een reeks van vallen en veel pech. De Sidi kleuren echter worden op uitstekende wijze hoog gehouden door onze landgenote Nancy Van De Ven, die de tweede plaats in de eerste heat en de derde plaats in de tweede heat oor haar rekening nam.

Van De Ven is daarmede ook tweede in de WK ranglijst, slechts 11 punten achter de leidster, Livia Lancelot.

Genoemde Sidi coureurs scoren dus buitengewoon goed met onze Sidi Crossfire 2 laarzen, "de NUMBER ONE" in de off-road, laarzen die onovertroffen zijn op elk terrein en in alle weersomstandigheden, zelfs in de meest extreme situaties.

Dit is een persbericht van Jopa Racing Products.

De redactie is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op onze site wilt lezen/. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.