maandag, 16 mei 2016 by

Enduro/Off Road tours bij MD-Enduro Adventures.

MD-Enduro Adventures organiseert Enduro/Off Road tours in Spanje (Catalunya), meerdaagse trips en clinics. Alles vanuit onze thuisbasis in Lloret de Mar. Voor meer informatie over de lokatie kunt u bellen met Marcel Davids op: 06 51299364 of bezoek onze website: www.md-enduro.nl.

Nieuwe motoren bij Marcel Davids.

Wie een MD-Enduro Adventures boekt is verzekerd van een goed presterende motorfiets. Het Oostenrijkse merk heeft in korte tijd een heel eigen plaats verworven binnen de motorwereld. Vooral dankzij de brute vormgeving van de KTM motor en de uitmuntende prestaties op Enduro gebiedMD Enduro Adventures is klaar voor het nieuwe seizoen 2016. Het motorpark is vernieuwd dankzij de aanwinst van drie gloednieuwe KTM motoren.

Voor elk niveau.

Nu ook Off the Road rijden voor de beginnende Off road rijder. Voor mannen en vrouwen die hun grenzen willen verleggen is er nu een enduro cursus, waarbij u de fijne kneepjes van het Off road rijden kan leren. Met de cursus leert u beter op onverhard terrein te rijden. Gastheer en instructeurs spreken: Nederlands, Engels, Duits en Spaans.

Er wordt gereden in het gebied San Feliux / Tossa / Lloret de Mar. Dit is een van de mooiste en groenste Enduro gebieden in Catalunya. Van brede paden tot steile rotsklimmen, alles is mogelijk en in alle talen.

Cursussen.
Marcel Davids zal als voorrijder de mooiste paadjes, hellingen en riviertjes van de Costa Brava opzoeken, wat een prachtig Enduro gebied is. De thuisbasis ligt midden in dit gebied. Deze cursus duurt 5 rijdagen (maandag tot en met vrijdag) en wordt van oktober tot juni georganiseerd (vraag naar data) de groep bestaat uit max 6 pers zodat iedereen de optimale aandacht krijgt.

De accommodatie.
De accommodatie ligt midden in het Enduro gebied, op ongeveer 6 km van Lloret de Mar. Er zijn 4 slaapkamers allen voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Twee badkamers met toilet. Daarnaast is er een grote garage waar alle motorfietsen in gezet kunnen worden. Werkplaats en gereedschap zijn aanwezig.

Marcel Davids.
06-51299364 - 010-5116409
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.