vrijdag, 20 mei 2016 by

Lock Alarm, sloten met een alarm functie.

Beveiliging van uw kostbare spullen is vaak geen eenvoudige zaak. De producten van Lockalarm helpen u hierbij, doordat uw bezit niet alleen beschermd wordt door een degelijk slot, maar ook door een oorverdovende sirene.

De mogelijkheid van het afgaan van een alarm heeft voor de meeste potentiële dief en een zodanig afschrikkend effect, dat men zich wel twee maal zal bedenken. Om deze reden, dus juist om te voorkomen, dat men probeert om het kabelslot te vernielen, is op alle producten van Lockalarm duidelijk aangegeven, dat bij sabotage een zeer luide sirene zal afgaan.

De toegevoegde waarde van een slot met alarm is dus tweeërlei: ten eerste zal het veel dieven ervan weerhouden om door te zetten en ten tweede zullen, in het geval dat het alarm toch afgaat, u of anderen gewaarschuwd worden, zodat tijdig kan worden ingegrepen.

Niemand gaat aan de haal met een object, die lawaai maakt. Een dief zal in alle gevallen willen vermijden, dat er aandacht getrokken wordt en zal in veel gevallen het met een geluidssirene beveiligde object laten voor wat het is en op zoek gaan naar een eenvoudiger te bemachtigen object.

De Lock Alarm sloten zijn uitermate geschikt voor het beveiligen van uw motor, aanhangwagen, aggregaat en andere kostbaarheden.

Kijk voor meer informatie op onze website:
<http://www.mxn.nl/assortiment/accessories/lock-alarm.html>
http://www.mxn.nl/assortiment/accessories/lock-alarm.htm

De producten van Lock Alarm zijn te verkrijgen bij uw dealer.

Meer info bij :
MXN Motocrossparts
Aalsvoort 95-1
7241 MB Lochem
T. 0573-257157
< Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit is een persbericht. De redactie is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op onze site wilt lezen/. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.