dinsdag, 31 mei 2016 by

Achterhoeks Crossspektakel in Silvolde.

Op vrijdag 29 juli, zaterdag 30 juli en zondag 31 juli 2016 wordt er voor de 3e keer het Achterhoeks Crossspektakel in Silvolde georganiseerd. Een weekend waar de Motocross centraal staat. Daarnaast is het ons doel om de jeugd te stimuleren te gaan crossen.

Op vrijdagavond wordt voor het eerst de Zillewoldse Skelterrace gehouden. Hier kunnen teams met hun skelter op de crossbaan strijden voor de grote wisselbeker en een leuke geldprijs. De zaterdag en zondag staan in het teken van de crosswedstrijden. Er zijn maar liefst 10 verschillende klassen! De wedstrijden worden verreden op dezelfde locatie als vorig jaar. De baan wordt nu groter en spectaculairder.

Nieuw dit jaar is de meerurencross die op de zaterdagavond gereden wordt. Het crossprogramma kun je vinden op www.achterhoekscrossspektakel.nl of schrijf je direct in via http://www.achterhoekscrossspektakel.nl/inschrijving

Naast de motorcross is er nog meer te doen. Overdag is er in de feesttent live muziek, voor de allerkleinsten o.a. springkussens en schminken, genoeg mogelijkheden voor een hapje en drankje en nog veel meer! Zowel jong als oud kan zich dit weekend uitstekend vermaken.

Het Achterhoeks Crossspektakel wordt net als afgelopen jaar gehouden aan de Oude Dinxperloseweg 63 te Silvolde.

Volg ons op facebook voor de laatste ontwikkelingen https://www.facebook.com/achterhoekscrossspektakel.nl/?fref=ts

Dit is een persbericht. De redactie is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op onze site wilt lezen/. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.