vrijdag, 16 juni 2017 by

NIEUWE KAWASAKI KX250F 2018

De Kawasaki KX250F is voor 2018 flink verbeterd. Een maximale acceleratie en ongekende souplesse stonden bovenaan de agenda bij de ontwikkeling van deze crosser. Voor meer koppel en vermogen werd het injectiesysteem aangepast, het inlaattraject verbeterd en het uitlaatsysteem geperfectioneerd. Ook de druk van de brandstofpomp werd verhoogd. Met name in het lage- en middengebied is het vermogen enorm versoepeld, waardoor de koppeling aanzienlijk minder gebruikt hoeft te worden. Holeshots worden nu ook makkelijker, want dankzij het verhoogde koppel zakt het toerental minder in bij overschakelen. De 2018 KX250F was bij tests zelfs 2 meter eerder bij het 60 meter punt dan zijn voorganger!
De voorvork kreeg nieuwe componenten en instellingen en zorgt er samen met de nieuwe settings van de achterschokdemper voor dat knippen perfect beter worden opgevangen. Samen met de verhoogde motorprestaties zorgt de verbeterde vering zowel in technische als snelle secties gegarandeerd voor lagere rondetijden.
Hij staat begin augustus in de showroom, prijzen worden binnenkort bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie over alle Kawasaki modellen op: www.kawasaki.nl