dinsdag, 13 februari 2018 by

TEAM KNUIMAN NAAR YAMAHA

Team Knuiman maakt met haar drie crossende jeugdtalenten de overstap naar Yamaha. Damien en Jeremy Knuiman en Boyd van der Voorn zullen komend MX-seizoen in actie komen op die blauwe motoren.
Het team staat onder leiding van tienvoudig DAKAR-finisher Henk Knuiman. Maar behalve teammanager is hij natuurlijk ook vader van twee van de drie (u mag raden welke twee). Met veel passie geeft Henk zijn ervaring door aan de jeugd en dit heeft er al voor gezorgd dat Damien in 2017 tweede wist te worden in het Europees Kampioenschap 65cc. Een prachtige prestatie. Met de steun van Yamaha hoopt het team in de komende jaren nog meer klinkende resultaten neer te gaan zetten.
In 2018 zullen Jeremy en Boyd in de 125cc-klasse rijden, terwijl Damien actief blijft in een lichtere klasse. Hier wordt nog niets over verraden, maar er circuleren al foto’s van een mooie nieuwe blauwe jeugdcrosser op het internet, dus we hebben onze vermoedens. 
Het team zal in binnen- en buitenland aan de start komen. Maar de eerste grote wedstrijd van Team Knuiman is op zondag 25 februari 2018 in Gemert, waar het starthek zal vallen voor de eerste ONK-wedstrijd. Noppennieuws wenst de jongens veel succes.