donderdag, 10 mei 2018 by

LAATSTE GROET AAN ERIC GEBOERS

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen, is Eric Geboers afgelopen zondag overleden. De vijfvoudig wereldkampioen motocross dook in het water om een hond van verdrinking te redden. Helaas verdronk hij daar zelf bij. Eric was al een held, maar nu nog meer: een heldhaftige held.

Rust zacht Eric.

 

De familie en vrienden van Eric Geboers willen iedereen bedanken voor de steun die ze mochten ontvangen de afgelopen dagen. De hoeveelheid aan mooie berichten is overweldigend. Toch wil de familie vragen om in deze moeilijke periode hun privacy tijdens het rouwproces te respecteren.

Eric heeft tijdens zijn leven enorm veel harten geraakt. Hij had een hart voor zowel mens als dier. Om iedereen de kans te geven afscheid te nemen, zal er een laatste groet georganiseerd worden op dinsdag 15 mei op het motorcross circuit te Lommel. Van 19u tot 21u is iedereen welkom om afscheid te nemen van Eric. Om hem een laatste maal het afscheid te geven dat hij verdient.

De uitvaartplechtigheid zelf zal doorgaan in intieme kring. Om de sereniteit van de plechtigheid te bewaren wil de familie dan ook vragen om de privacy te respecteren. Er zal geen media of publiek worden toegelaten.