dinsdag, 23 oktober 2018 by

UNIEKE KANS VOOR NOPPENNIEUWS-LEZERS

‘De eerste indruk van de nieuwe YZ250F is zeer positief. Hij rijdt echt goed, vering, remmen en banden zijn top en het motorblok lijkt een van de sterkste 250’s op dit moment.’ Was getekend Toine van Dijk tijdens de eerste test van Yamaha’s nieuwe 250 crosser (zie Noppennieuws 4/2018). Dat belooft dus veel goeds! Wil je nu zelf deze crosser eens een keer aan de tand voelen, of toch liever de dikke YZ450F, dan is nu je kans. Speciaal voor Noppennieuws-

lezers hebben we twee testdagen gereserveerd op circuit ‘De Landsard’ in Eindhoven, en wel vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober 2018. Beide dagen zijn opgedeeld in een ochtend- (start 08.30 uur) en middaggroep (start 13.00 uur), met beide plaats voor dertig rijders. Daarbij mag je twee sessies van elk twintig minuten met de nieuwe Yamaha-crossers de baan op. Het enige dat we van je verwachten is dat je je eigen uitrusting meeneemt en in het bezit bent van een KNMV startlicentie. Mocht je die niet hebben, dan is deze eenvoudig aan te vragen via www.knmw.nl (kosten € 27,50).

Let op, per groep staan er zes YZ250F’s en vier YZ450F’s ter beschikking, wees er dus op tijd bij om jouw voorkeursmachine te reserveren. Aanmelden kan tot en met donderdag 25 oktober via deze link.