maandag, 3 december 2018 by Redactie Noppennieuws

HOE DE DROOM VAN EEN 8-JARIGE WERKELIJKHEID WERD

Dat het Autotron in Rosmalen van 28 t/m 30 december omgetoverd wordt tot een mekka voor SuperCross is deels te danken aan de sprankelende oogjes van de 8-jarige Daan Verhoeven. Na maanden van zeuren bij zijn vader om zo'n evenement, raakte Bas Verhoeven overtuigd door het enthousiasme van zijn zoon. 

Samen met Lone Vonk, van V2 Facility, is het evenement opgetuigd. Iets dat het duo wel is toevertrouwd. Zo zijn beiden onder meer betrokken bij de organisatie van paardensport evenementen als Indoor Brabant, CSI Eindhoven en de KWPN Hengstenkeuring. Maar ook het grastennistoernooi Libéma Open en het EK Veldrijden behoort tot het portfolio van de twee. 

'Dat de keuze op het Autotron is gevallen, komt vooral doordat de mooiste hal van Nederland zelfs in lege toestand een warm ontvangst kent', laat Verhoeven weten. 'Het is een extreem sfeervolle hal met de mooiste faciliteiten. Officials van KNMV, motorrijders en ook circuitbouwer Freddy Verherstraeten zijn helemaal enthousiast over de accommodatie en de mogelijkheden die het biedt. Het evenement zal professioneel worden opgezet, waarbij de kennis en ervaring van de organisatie bij grootse evenementen absoluut wordt gebruikt en daarbij is niets onmogelijk.' 

Uitstraling, sfeer, topsport en gemoedelijke Brabantse gezelligheid zijn de ingrediënten zijn van de nieuwe SuperCross. Het publiek kan genieten van sport en zal het optimaal beleven doordat men o.a. vanaf de vide alles perfect kan volgen. Daarnaast is het mogelijk om midden in het circuit te staan. Meer informatie: www.supercrossbrabant.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.